Szabályzat

1./ Az artpage.ning.com fotós és más kulturális területeken dolgozó és érdeklődő magánszemélyek, cégek és közösségek nyílt honlapja, ahová bárki regisztrálhat, aki elmúlt 14 éves.

2./ A tagok feltölthetik saját alkotásikat, szervezhetnek rendezvényeket, csoportokat, megoszthatják ezzel kapcsolatos tapasztalataikat, belinkelhetnek idevágó cikkeket, riportokat, bármit, ami információt jelent a közösség tagjai számára.

3./ Díjtalanul helyt adunk minden olyan közlésnek, ami nem üzleti célú. Profitorientált rendezvényekre és hirdetésekre is van lehetőség van, de más feltételekkel.

4./ A honlapon üzleti tevékenységet folytatók részére szolgáltatásunk és szabályozásunk az előzőektől eltérő, mivel a portál működéséért a NING cég részére fizetnünk kell. Ezért aki üzleti- és reklámtevékenységet kíván folytatni az oldalon, annak díjazás ellenében lehetőséget biztosítunk banneres kiemeléssel együtt. A tiltott reklámozást és a levélszemetelést felfüggesztéssel büntetjük.

5./ A regisztrációt követően mindenki tölthet fel saját alkotásaiból. Nem tölthető fel amatőr nyaralási kép rendezvény- és partifotó nagyobb mennyiségben, csak abban az esetben, ha az egy téma miatt indokolt, vagy illusztrációként szolgál. A feltöltött képek javasolt mérete: a hosszabbik él kb.1000 pixel, file méret kb. 500 KB., az ennél nagyobbakat töröljük. A feltöltésénél célszerű a stáblista pontos kitöltése. A képek címénél nem megengedett a hosszabb számsor, az moderálásra kerülhet. Azonos beállítás estén nem tölthető fel több kép. Egy tag részére a megengedett fotómennyiség 100 db. (Ennél nagyobb mennyiség esetén a szerkesztősség engedélye szükséges.)

6./ A feltöltött anyagokkal kapcsolatban a feltöltő kijelenti, hogy azok közlésére jogosult és hozzájárul, hogy azok a honlapon változtatás nélkül újraközlésre kerülnek (Kiemelés, tematikus albumba rendezés, stb.) A feldolgozott képek közlése csak az arra jogosult engedélyével lehetséges. Más fotóinak, képzőművészeti alkotásainak közlése csak indokolt esetben, a szerző és a forrás megjelölésével engedélyezett.

A feltöltött képekkel kapcsolatban a feltöltő elfogadja, hogy képei olyan oldalakra is felkerülhetnek, melyen a www.artpage.ning.com honlap hivatalosan is jelen van.

7./ Minden regisztrált tag számára kötelező a profilkártyán szereplő adatok kitöltése, a telefonszám kivételével. Ezek alatt értendő a név, alkotói név, illetve cég, ügynökség esetén a kapcsolattartó pontos neve és elérhetősége. Tilos reklámcéllal nem saját weboldal belinkelése, amennyiben nem kapcsolódik pl. egy rendezvényhez, ez alól kivétel az ilyen célra létrehozott csoport.

8./ Az oldal nem társkeresésre szolgál, ezért nem tűrjük el az ismerkedési szándékkal regisztráló, vagy másokat zaklató tagok jelenlétét.

9./ Szigorúan tilos a más oldalakra történő tagtoborzás.

10./ Az oldal elsősorban szakmai és közösségi célokat szolgál, így nyíltan politikai jelegű megnyilatkozást, vagy bármely közösség - faji, vallási, etnikai, nemi indentitásával kapcsolatos negatív megjegyzéseket nem tolerálunk.

11./ Pornográfiára, erotikus tevékenységre ösztönző tevékenységet, ilyen tartalmú szöveget, vagy képi anyagot nem engedélyezünk. A képek feltöltésénél kérjük a hiányos öltözetű, esetleg azonos nemű modellek egy képen történő ábrázolása esetén az elővigyázatosságot, mivel a honlapra14 év a belépés alsó korhatára. (Aktfotónál a zárt lábas kompozíciót javasoljuk.)

12./ Trágár, sértő  kifejezések használata tilos - kivételt képez a témával kapcsolatosan más médiából átvett idézet, vagy a különleges "idézőjeles" szövegkörnyezet.

13./ Az oldalon szereplő képi és szöveges tartalom minden esetben a feltöltő véleményét tükrözi, azok tartalmáért szerkesztőségünk felelősséget nem vállal.

14./ Regisztrációnál kérjük hogy a Facebook és egyéb hivatkozáson kívül tegyetek fel profilképet és néhány szavas ismertetőt, fotókkal együtt, mert több panasz érkezett, hogy sok esetben beállítási egy egyéb okok miatt nem lehet látni semmit az illetőről. A fentiek hiánya esetén felmerül a "kamu regisztráció", így az illető törlésre kerül.

15./ A fenti pontok figyelmen kívül hagyása, a képek vagy hozzászólások törlésével, súlyosabb esetben kizárással jár.

Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel kérünk bátran forduljatok a szerkesztők felé.

Érdeklődéseteket köszönjük és kellemes időtöltést kívánunk Nektek, itt a portálon és közösségünkben!

A Szerkesztőség

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a artpage –nak.

Csatlakozzon a(z) artpage hálózathoz

HASZNOS LINKEK

Néhány retusálási példa

Egy profi retusőr munkái

Kincsesbánya

PhotoShop imádók részére

Profilkártya

Betöltés...

© 2017   Created by Michael Kiss.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Your SEO optimized title page contents